Eerste blog

Gepubliceerd op 30 januari 2020 om 15:01

Welkom bij de eerste blog op cblogt.

De meeste kennen me al. En vroege char waarom heb je geen eigen site meer. Dat klopt vondt het een hoop werk en dat is nog steeds zo. Momenteel is me gezondheid niet super en moet ik aan mezeld denken. Maar ik ben terug en hoe. Voor mensen die me niet kennen. Ik ben charlotte je zal me kennen van meerdere blog sites. Want bloggen is me uitlaat klep. Ik ben 28 jaar oud en ben getrouwd met de grootste schat van de wereld. Samen hebben wij twee kids mila (5) en Luan (2). In dagelijkse leven ben ik zuster. Dit beroep kan ik momenteel niet uit oefenen door me ziekte. In 2019 zijn ze achtergekomen dat ik kanker heb in me borst met flink wat uitzaaingen. Na veel chemo en operaties blijf ik strijden tot het bitteren eind. Op cblogt vertel ik er over maar ook blog ik over moederschap. Avontuur make up terwel over myn leven met twee ukkies. Ook zal ik gastbloggees hebben die wat moois over hun leven gaan vertellen.

Ik ben te volgen op instagram : charblogt
Kwam te vraag waarom heet je nu c blogt. Heel kort om over te zijn de naam was bezet. Maar cblogt is ook leuk toch?

Liefs - 0x0-


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Papablogger
5 maanden geleden

Daar is ze, dat is al een feestje waard.
Welkom terug lieverd. Deze site gaat een succes worden want je bent een toppertje in de blogger wereld.

Dikke kus