Samenwerking studio demico

Gepubliceerd op 30 januari 2020 om 15:20

In deze blog laat ik een leuke samenwerking zien. Ik deel een leuk nieuwtje. Waar jullie snel even naar moeten kijken. 

 

in samenwerking met studio demico*

Sinds ik ziek ben was ik al naar een chemo kalender aan het zoeken. Waar ik alles op kon af kon vinken. Niet zo saaie maar een mooie vrolijke. Samen met studio demico hebben we er een gemaakt. Ik ben zo te vreden. Vanaf vandaag kan je hem shoppen onder stukje webshop. Het bedrag gaat naar KWF want alle kleine beetjes helpen.

Je kan hem in je winkelmandje doen en betalen. Laat op het einde je emailadres achter. Na betaling wordt die verzonden naar je email. En het bedrag na KWF overgemaakt.

Neem even een kijkje op de site van studio demico. Een super mooie powervrouw met handige handjes. Zulke mooie producten die wil je toch allemaal.

Liefs cblogt


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Mama bloggers
5 maanden geleden

Toppers zijn jullie beide. Wat een mooie blog + kalender!

Dikke kus