Valentijn

Gepubliceerd op 3 februari 2020 om 09:00

Valentijn… het is weer bijna zover. Voor de ene een dag om naar uit te kijken, voor de andere commerciël gedoe. Het is maar hoe je het bekijkt. Voor mij, nee ik doe er amper tot niets aan. Maar Ik geef je graag inspiratie: originele valentijnscadeaus en wat doen op valentijn?

Valentijn

Voor mij is Valentijn niet iets extra speciaals dus wat gaan wij dan doen op Valentijn? Echter ben ik wel romantisch aangelegd en mijn gedachten dwalen vaak af wanneer ik series of romantische films bekijk. De werkelijkheid is jammer genoeg anders. Zeker wanneer je moeder wordt. Je kan dan niet meer ongepland dingen doen. Alles is plannen, plannen en nog eens plannen.

 

Cadeautjes?

Valentijn hoeft voor mij niet gepaard gaan met cadeautjes. Maar het is leuk natuurlijk. Wat geef je aan elkaar en wat ga je doen op Valentijn? Ik dacht eens na over wat ik graag zou hebben. Misschien zit er wel iets voor jou tussen?

1. Kalender met afspraakjes

Je kan een kalender maken met leuke foto’s van jullie twee (en de kinderen) en daar al elke maand een dag inplannen zonder kids. Date nights.  Elke maand gaan iets samen doen bijvoorbeeld. Dat kan dan een etentje zijn maar ook andere activiteiten. Denk na: wat wilden jullie altijd eens doen?

 

2. Mooie foto

Sinds ik mama ben wil ik ook steeds maar leuke foto’s van de kinderen (of van ons twee).
Een perfect valentijnscadeau zou voor mij in dat geval zijn om een foto te krijgen van ons allen welke is afgedrukt op plexiglas of canvas. Een ander leuk fotoidee is het laten afdrukken van een fotocollage. Super leuk om een collage te krijgen van de eerste levensjaren van de kids.

3. mooie plaid

Voor mij verjaardag kreeg ik een mooi plaid van me man. Met foto's er op van me gezin. Ben er zo blij mee. Ook heel leuk om met valentijns dag te geven. 

 

 

4. Een lekker etentje

Cliché maar oh zo leuk om eens gezellig samen te gaan eten, met een flesje wijn erbij en geen kinderen. Dat je niet de hele tijd hoeft te helpen of mama en papa moet zijn. Maar dat je ook eens even terug in de tijd kunt gaan, al was het heel even, dat je gewoon nog met zijn tweetjes was en aan niemand anders moest denken.

 

5.Filmavondje met lekkers

Het hoeft natuurlijk niet altijd buitenshuis te zijn en iets wat je persé moet doen op Valentijn . Een filmavondje met hapjes, tapa’s en lekker drinken kan ook heel gezellig zijn hoor. Of geen film maar gewoon praten, een spel spelen. Je kan ook naar de bioscoop gaan.

 

6. Weekendje weg 

Moest dit lukken qua opvang dan is een weekendje weg of een citytripje ook altijd fijn natuurlijk. Het hoeft niet ver te zijn. In eigen land kan je ook leuke stadjes bezoeken. Boek een hotelletje en blijf op locatie zodat je iets lekkers kan drinken en met niets rekening hoeft te houden. Wij doen vaak 1 x in het jaar samen een weekendje weg plannen. 

7. Ontbijt of Brunch

Hier kan ik ook zeker van genieten. Je kan een ontbijtmand laten komen en lekker thuis blijven en niets doen. Met wat champagne erbij. Laat het bad maar al vollopen en genieten maar. Deze dag gewoon lekker genieten

8. maar gaat het om kadotjes is een bos roze natuurlijk heel mooi en romantische.

 

*Aan dit stuk zit geen samenwerking.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.