Negenmaandenbeurs 2020

Gepubliceerd op 2 februari 2020 om 11:11

Negenmaandenbeurs 2020: Wat is er te zien en doen?

 

Ieder jaar in februari openen de deuren van de Negenmaandenbeurs 2020, de beurs waar je als zwangere of newborn mama een keer geweest moet zijn. Hier waan je je volledig in de wereld van de zwangerschap en kan je je laten inspireren of het nu gaat om geboortekaartjes, kinderkamers, fijne wandelwagens, diverse merken verzorgingsproducten, kinderopvang of kraamzorgorganisaties en nog veel meer. Je te laten adviseren over zaken zoals ergonomisch dragen of duurzame en verantwoorde babymerken of taalontwikkeling bij kinderen. Dit is natuurlijk ook hét moment om je slag te slaan met de vele aanbiedingen en gratis weggevers. Het is misschien even zoeken, maar er is veel te krijgen. Ook dit jaar is er weer veel te doen. Vergeet bij binnenkomst niet de beursgids / plattegrond mee te nemen en even een plekje te zoeken om deze door te lezen of download de handige app met overzicht van alle bedrijven.

Tip van flip :Laat je niet overweldigen door alle aanbiedingen, maar maak van tevoren een lijstje met wat je echt nodig hebt en wat los budget voor impulsaankopen voor aanbiedingen die je echt niet kan laten liggen.

Tip van flip : Zorg zelf voor een grote rugzak / schoudertas / koffer of huur meteen bij binnenkomst een eigen kluisje. Die zijn te vinden in hal 9, tussen hal 8 en 11 in. De standhouders mogen namelijk geen gratis plastic tassen meer meegeven in verband met de nieuwe wet. Zorg dus zelf dat je alle spullen mee kan nemen, scheelt weer in de kosten.

Nieuw dit jaar is de vernieuwde Negenmaandenbeurs app. Deze kan je vanaf 1 februari downloaden en vind je alle praktische informatie die je nodig hebt voor een bezoek zoals een handige plattegrond met alle aanwezige bedrijven. Nu draait de beurs ook vooral om gratis dingen scoren; als je iedere dag even inlogt en meedoet met het ‘Kras en Win spel’ maak je kans op leuke cadeautjes die je op de beurs kan ophalen!

Parkeren op de Negenmaandenbeurs kan een uitdaging zijn. Wees op tijd of laat je af zetten of gebruik ov. Als is dat misschien niet handig als je hoog zwanger ben.

Faciliteiten op de Negenmaandenbeurs
Tijdens een dagje op de Negenmaandenbeurs hoef je je niet te vervelen. Er is een hoop te zien en doen. Lekker om je heen kijken en leuke dingen scoren.

Kinderopvang

Wil je even rondlopen zonder kinderen of is het tijd voor een middagdutje, dan kun je je kind van 0 tot 12 jaar wegbrengen naar de kinderopvang van Tante Marloes. Je kind kan lekker spelen terwijl je zelf de beurs bezoekt. Zij hebben uitdagend speelgoed en leuke activiteiten voor iedere leeftijd. Voor de allerkleinsten zijn er ook boxen en is er slaapgelegenheid. Zo heeft mama even tijd voor zichzelf.

Verschoningsruimte

Als je je kindje verschoont in de verschoningsruimte van Kruidvat in hal 9 zijn er gratis luiers (in diverse maten) op voorraad, maar is er ook sanetizer en dergelijke aanwezig.

Kolven of borstvoedingruimte

Medela heeft in alledrie de hallen een ruimte waarin je je even kan afzonderen om borstvoeding te geven. Er staan stoelen waar je even kan zitten om te voeden, of je kan gebruik maken van de afgesloten kamertjes met gordijnen als je moet kolven. Er staan koelkasten zodat je je melk daar gekoeld kan achterlaten en er is water zodat je je vochtlevel weer kan aanvullen.

Eten en drinken op de Negenmaandenbeurs
Tijdens de Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs zijn er diverse locaties waar je kan eten en drinken. Verspreid over de beurs kom je diverse foodtrucks tegen en er zijn ook meerdere terrassen. Ook is het een aanrader om een bezoek te brengen aan hal 10 waar een gezellige sfeer hangt en je van alles kan vinden. Als mama zijnde is eten ook handig. En overal lekker eten te vinden dus neem daar de tijd even voor. Ook even een rust momentje!

Dit was de blog over de negenmaandenbeurs 2020. Wat leuke tips gedeeld en ik zal nog een link delen met korting voor kaartjes verkoop. (even op negenmaandenbeurs klikken) Dit is niet in samenwerking.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.