14 februari is me geluksdag

Gepubliceerd op 15 februari 2020 om 13:00

Vrijdag 14 februari 2020

Deze mooie liefdes dag had er eigenlijk nooit wat mee. Vindt het altijd een beetje onzin. Vindt het spontaan geven van iets altijd een stuk mooier en specialer. Deze dag ging ik me kindjes weg brengen en wachten op me vriendin want die ging vandaag mee voor de imuumtherapie. In de auto zongen we liedjes en spraken we over alles en nog wat. We lachte en langzaam reden we naar het ziekenhuis.

 

We gingen eerste op de begane grond bloed prikken. Dat moet altijd voor dat je imuumtherapie of chemo start. Als je bloed niet goed is of iets anders kunnen ze je naar huis sturen. Dit heb ik meerdere keren gehad. Ze zei dat het goed was en gingen met de lift mee naar de vierde verdieping. We moesten nog lachen want er wordt flink verbouwd in het ziekenhuis.  En de bouwvakers gingen fluiten en riepen 'sexy ladys'. Dag alleen maar goed bezig haha. Ik ging me melden en de verpleegkundige liep mee en wees de eerste stoel aan. Ze ging me gelijk prikken en klaar maken en sloot de zak aan.

 

Na goed drie kwartier kwam de dokter in plaats van de verpleegkundige. Ik schrok want normaal gesproken is die er nooit in deze zaal. Samen even een gesprekje gehad. Me lever functie was weer goed en had met spoed een PET scan voor me ingepland. Ik was in de war en heb paar keer herhaald ' gaat het wel goed' 'hebben jullie wel goedgekeken'. Dat was gewoon omdat ik gewend ben dat ik altijd negatief nieuws kreeg.

 

Aantal uren verder en een scan veder. Lag ik lekker in me bed. Was moe van alles om me heen en uiteraard miselijk en duizelig. Belde me moeder in paniek waarom neem je niet op? Omdat ik heerlijk even lag te slapen. De dokter van oncologie afdeling heb gebeld. Uh naar jou? Ja jullie namen niet op. Ik gebeld en ze vertelde me een wonder. Week geleden was ik nog bang om niets meer te reden. Imuumtherapie is een wonder ging er door me hoofd. Ze zei mevrouw u bent helemaal schoon er is niets meer te zien. Heb wel 6 keer gezegt hebben ' jullie wel goed gekeken?' ja lachte zeg dat hebben we zeker. Ik wis niet hoe ik moes reageren de te tranen liepen van me gezicht af. Hoe kan dit? Bleef er door me hoofd heen gaan. Ik heb gevochten als een pauw en ben nu trots als een pauw. Natuurlijk ben er nog niet maar ik kom er wel! Zo trots zo fijn!

 

Van af nu vindt ik deze dag prachtig haha. Het mooiste kado ooit voor valentijnsdag. Niemand kan dit meer beter maken. Zo veel liefde. Ik wilde dit graag met jullie delen omdat ik heel veel vragen kreeg en ik er wat minder over vertelde. Er zullen nog meer blogs komen want ik ben er nog niet. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Romy
5 maanden geleden

Held! Je bent zo heerlijk mens zo sterk 💯🤗😍