21 februari 2020

Gepubliceerd op 22 februari 2020 om 10:00

21 februari 2020

 

In deze blog vertel ik over me laatste imuumtherapie. En vertel ik over hoe het met me gaat. Ik kreeg veel vragen of ik er meer over wilde delen. Dus bij deze een blog er over. En natuurlijk zal ik dit vaker doen. 

De dag dat ik me laatste imuumtherapie had. Na bijna een jaar heen en weer rijden elke week 3 tot 4 x naar het ziekenhuis moeten rijden. Ben ik klaar? Geloof het nog steeds niet. Schijnbaar heb ik toch een engeltje op me schouder. Het voelt als of ik een tweede kans heb gekregen. Nee ben er nog niet. Heb nog een zware operatie op me lijstje staan. Maar voor alles wat ik heb mee gemaakt ken ik dit ook.

 

De laatste imuuntherapie viel me zwaar. Eigenlijk voor het eerst echt zwaar. Voelde me niet lekker me bloed druk was laag. Voelde me duizelig miselijk en zag zwart voor me ogen. Normaal ben ik rond 13:00 klaar. Maar was nu rond 15:30 pas thuis. Maar voelde me gelukkig wel wat beter.

 

En ja het was de laatste keer dus moes wel goed afscheid nemen he. Het valt of ik 50 kilo ben afgevallen. Het is zo fijn gevoel. De laatste dag heb ik ook heel veel in me hoofd. Ik wil van alles heb maar een lijstje gemaakt wat ik allemaal wil doen. Onderandere weer wat gaan studeren. Ik wil bloggen ook anders aan gaan pakken. Wil er meer uit halen. Uiteraard kinderboek schrijven. Meer volgers die me gaan volgen. Ja ben enorm gegroeit afgelopen weken. Bijzonder hoeveel mensen alles van me lezen. Krijg er soms kippenvel van als ik de statistieken kijk. Goede kippenvel hoor, gewoon trots. Wil ook meer gastbloggers wil echt groeien en alles. Wil laten zien wat ik allemaal kan.

 

Dit weekend ga ik heerlijk genieten van alles om me heen. En heb ons meisje heerlijk vakantie. Haar oog operatie is verschoven. Dus nu gaan we echt genieten van alles.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.