Vip kaart

Gepubliceerd op 22 februari 2020 om 11:00

Het is vandaag 22 februari en ja dat betekend dat zuid-holland ook een weekje vakantie hebben. Meeste mama's nemen dan ook vrij van hun werk en gaan dan leuke dingen doen met hun kids. Maar overal is het druk en duur. Voor je het weet ben je een hoop geld kwijt. Een dagje met ze viertjes naar een pretpark zoals de efteling zit je snel aan de 100 euro. Maar natuurlijk zijn er meer dingen te doen.

Wij zijn nu goed een jaar lid van de bank giro loterij. En dan zie ik je denken ja '' hallo wat heeft dat nou met uitjes te maken '' heel veel. Let maar eens op. Als je lid ben van de bank giro loterij krijg je een vip pas. Met die vip pas krijg je korting op veel dingen of bij sommige dingen zelfs gratis. Een keer in het jaar krijg je thuis een boekje gestuurd waar alles in staan. Wij hebben al verschillende gedaan. En ja hele leuke dingen. Waar je flink mee kan besparen. En nu hoor ik je denken maar je betaald toch 13,99 in de maand. Ja absoluut dat is helemaal waar maar je heb wel een vip pas waar je het dik uit haalt. En je kan nog wat dingen winnen. Mis zelf die 1 miljoen haha sorry ben er niet gelovig in ofzo.

In de het boekje heb je ook coupon met gratis dingen zoals : gratis drankje en popcorn bij een bioscoop. Op vertoning van de coupon en je vip kaart krijg je dat gratis. Ik vindt dit heel handig en vindt het een hoop schellen.

Voor de kleintjes nijntje museam 4 kaartjes gratis maar ook spoorwegmuseum. Onze kinderen vonden dit helemaal geweldig leuk uitjes voor weinig.  Dit is geen samenwerking ik wil dit gewoon met jullie delen! Omdat ik zie dat niet iedereen het geld heb om uitstapjes te doen met de kids.

 

30% VOORDEEL
TINA - De Tina Turner Musical
Over de 'Queen of Rock 'n Roll'
Hits als 'Simply The Best' en 'Private Dancer'

€ 14,- GRATIS
Teylers Museum
Oudste museum van Nederland
Van Michelangelo tot Rembrandt
Duik in de geschiedenis 

€ 17,50 GRATIS
NEMO Science Museum
Duik in de wetenschap
Ga zelf aan de slag met proefjes
Tof uitje voor jong en oud

25% KORTING
Fien en Teun
Ga op pad met Fien & Teun
Vrolijke familievoorstelling over het boerderijleven
Bekend van RTL Telekids

 

Hierboven wat voorbeelden. Zo dat jullie een beeld krijgen van wat ik bedoel. Er zijn natuurlijk veel meer opties ( 241) om percies te zijn. Voor elke leeftijd wat wils. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.