Life style bij c blogt

Gepubliceerd op 23 februari 2020 om 09:00

Lifestyle bij cblogt

Ik ben zeker trots op me huisje tijdens de q en a werd veel gevraagd waarom ik me huis nooit deelde. Ja eingelijk nooit over na gedacht. Niet omdat ik het niet wil maar gewoon nooit aan gedacht. Vanaf nu zal ik wat dingen delen in de blog. Heb besloten om elke keer wat te doen inc foto en dan te vertellen wat ik van dit stukje vindt. Waar ik de spullen vandaan heb. Sommige dingen is ook met een samenwerking gegaan en dat zal ik er dan bij vermelden.

 

Deze week deel ik het hoekje in onze woon kamer. Letterlijk staat dit kastje nog geen dag. Het kasje en de kandelaar is gekregen via een samenwerking. De klok en de planten bak en de cactus hebben we bij intratuin gehaald.

 

Sinds december zijn we met goud bezig in ons huis. En merk ik dat ik door sla want ik vindt het helemaal geweldig. Voor heen hadden we veel in het zilver. Maar dit was ik zat en besloten we wat te gaan veranderen.

 

Eigenlijk staan wij nooit stil met ons huis want vooral me man is altijd bezig. Dan willen we het weer zo en dan weer zo. We vinden het heerlijk om er mee bezig te zijn. We wonen hier nu bijna drie jaar. We hebben dit huis gekocht toen we wisten dat ik zwanger was van een tweede.

 

Wij houden van kleine hoekjes met speciale spulletjes. De kleuren goud en zwart komen vooral vaak voor. Omdat ik dat nu geweldig vindt. Wie weet is dit over een half jaar weer anders haha.

 

De klok waren we al heel lang naar op zoek. Maar we vonden ze altijd heel duur. En ja dat zijn ze nou eenmaal. Maar kijk is even wat voor zweer die geeft in ons huis. Ben er echt zo blij mee. En omdat het de laatste was kregen we ook nog eens korting. Altijd leuk mee genomen.

 

De gouden spulletjes scoren we overal. Maar vooral intratuin en natuurlijk heeft action ook veel voor weinig. Heerlijk thuis komen als je thuis voelt met je mooie spulletjes. Elke keer als ik me achter deur opent ben ik '' trots ''.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne lopes
4 maanden geleden

Super mooie interieur hebben jullie. Ben benieuwd naar meer.