Finaste.nl samenwerking

Gepubliceerd op 10 maart 2020 om 18:00

Deze blog is in samenwerking met finaste. Ik mog drie producten uitzoeken. Zoals jullie weten was ik al langer opzoek naar een geluks ketting. Als ik een scan of behandeling heb dat ik die dichtbij me kan hebben. Finaste zorgde er voor dat ik hier eindelijk voor kon slagen. Ik hou van sieraden. Ketting heb ik dagelijks om.


gegraveerde kettingen

Bij Finaste kun je namelijk kettingen laten graveren. Je kunt één of meerdere letter(s) of een cijfer in een ketting laten zetten. Echt heel erg leuk en grappig. Ik heb een aantal dingen uit gezocht. Die ik graag met jullie wil delen. 

Je kunt kiezen uit verschillende soorten kettingen, hangertjes en lettertypes. Natuurlijk kon ik niet kiezen. Want jeetje wat een hoop leuks hebben ze.

 

MIJN GEGRAVEERDE KETTINGEN

Mijn oog viel namelijk al snel op de goude kettingen. Tegenwoordig ben ik in toe goud. Geen idee waarom, maar vindt het me zelf zo veel beter staan.

 

De grote schakel ketting natuurlijk in de kleur goud. Heb ik laten graveren in met een hartje en de letter J. De letter J staat voor J-oost voor de mensen die me langer volgen, zo heet me man. Ik vindt de grote schakel onzettend stoer, maar ook leuk te combineren. 

 

De andere ketting met een rond hangertje heb ik het volgende op laten graveren. Joost Charlotte, Mila, Luan. Dat is ons gezin en daar ben ik zo trots op. Achter elke naam staat een hartje.

 

Het armbandje heb ik ook laten graveren en daar staat het volgende op : JML. Zal ik nog uit moeten leggen wat ik er mee bedoel. Hihi natuurlijk Joost, Mila, Luan.

 

gegraveerde kettingen

De kettingen zijn erg mooi en fijntjes. De kettingen kun je stellen tussen de 45 en 50 cm. Ze zijn dus wat langer, maar ook niet te lang. Ik hou zelf van wat langere kettingen en dese zitten perfect. Het is een leuke lengte om eventueel te combineren met andere kettingen, maar ze zijn alleen ook erg mooi te dragen.

 

De gegraveerde kettingen zijn echt geweldig. Alleen enorme keuze stres welke ik nou moet dragen. De kwaliteit is enorm maar dat ben ik zeker gewend. En ik heb nog iets leuks! Door de code: CBLOGT15 te gebruiken krijg je 15 % korting op je bestelling bij Finaste.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Simone
4 maanden geleden

Heerlijke blog en wat een mooie sieraden ik ga zeker bestellen.