Je huis lekker laten ruiken?

Gepubliceerd op 11 maart 2020 om 17:00

Dit is een samenwerking met charlotteschioce_.

Als jij lekker heb gekookt maar die geurtjes in je huis blijf hangen. Ik probeer van alles maar nooit lukte me wat. Tot ik contact kwam met dit bedrijf. Samen hebben we een samenwerking aangegaan. En heb ik bepaalde producten kunnen testen.

 

Je kan uit heerlijke geuren kiezen en in verschillende verwarmers stoppen. Ik was zelf erg fan van de verwarmer die in de stop conact kan. Heerlijke geur en met een hand om draai warm. Ik zet hem vooral even aan na het avond eten.

 

Het merk heet scentsy het is nog maar pas in nederland. En ja ik ben al fan. De heerlijke geurtjes maar ook voor iedereen wat wils. De ene houdt van sterke geuren en de andere van zachte geuren. Je kan zelf kiezen en dat is ook met de houder. Je bent verschillende soort maar ook bijv voor in het stopconact.

 

Ook hebben ze iets voor kinderen. De knuffel met een heerlijk geurtje. Luan mog deze testen en hij vondt het heerlijk. Luan heeft vaak last van ze longen en vaak benauwd. Ik merkte dat hij dit heerlijk von. Je kan hem snachts in de kamer van je kindje zetten. En de ruik de kamer heerlijk. De knuffel is in verschillende varianten en natuurlijk ook in verschillende geuren.

 

De service's dat vindt ik altijd heel belangrijk. Ze kwam het bij me thuis brengen. En vertelde er aantal dingen over. Ze liet alles zien en stond open voor vragen. Ik vondt dit heel prettig. 

 

Ik ben fan en ik wou dat jullie dit allemaal konden ruiken. Je kan contact met haar opnemen want even bij de langs gaan om te ruiken vindt ze allemaal leuk en gezellig. Ze hebben natuurlijk nog veel meer van dit merk. Neem een kijkje op de site zo dat je kan kijken wat ze allemaal nog meer hebben.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne
4 maanden geleden

Wat schrijf je dit toch heerlijk. Ik schrok alleen beetje van de prijs. Ben er wel echt in geïnteresseerd maar beetje duur. Neem binnen kort zeker contact op. En ze mag zeker blij zijn met deze blog liefs anne

Anne lopes
4 maanden geleden

Puur geschreven en wat staat het mooi in je huisje. Heb je gemaild met aantal vragen.


Ik zit klaar voor de andere blogs liefs

Esmee Charlotte
4 maanden geleden

Ik ben super blij met deze blog!
Dankjewel Charlotte, voor het uitproberen van mijn producten!
Mocht iemand vragen hebben, kunnen jullie mij mailen.
charlotteschoicescentsy@gmail.com