Samenwerking studio madelein

Gepubliceerd op 12 maart 2020 om 17:00

Jullie vroegen me heel vaak op instagram om wat meer over beauty te schrijven. Tuurlijk ik hou van make up en ga nooit zonder de deur uit. Maar er over schrijven deed ik eigenlijk niet. Totaal kreeg ik 41 berichtjes of ik het wel wilde doen. Hier heb ik een poosje over nagedacht en besloten dat ik dit ga doen. Want mama's dragen ook make - up toch?

 

In samenwerking met studio Madelein heeft ze een mooie tekening voor me gemaakt. Die ik ga gebruiken op me site. Ik ga namelijk wat meer over beauty schrijven voor mama's. En daar wilde ik wel een leuke tekening bij hebben. Ik vindt hem zelf helemaal geweldig en past ook echt bij me site.

 

Kennen jullie studio madelein al?
Studio madelein bestaat sinds 2018 en is van eileen. Ze ontwerp en maakt illustraties. Dat is haar passie en ze vindt het geweldig om te doen. En dat kan je ook zien.

 

Wat maakt studio madelein allemaal?
Ze maakt portet tekeningen en dingen naar wens. Ben je in verwachting maar kan je maar geen leuk geboorte kaartje vinden. Dit maakt ze helemaal naar wens. Je kan verschillende kleuren en vormen uit kiezen.

 

Ook maakt ze trouw kaarten op wens. Helemaal wat jij wil samen met je partner. Dit is natuurlijk altijd moeilijk om te kiezen maar hier helpt ze je graag mee.

 

Portretten maakt ze ook. Wil je iets aankondigen of juist je baby'tje vast laten leggen dit kan ze allemaal. Ik heb hier wat prijsje vast gezet maar die kan je ook op haar site vinden.

 

Baby tot 1 jaar €30
1 kind tot 11 jaar €45
1 persoon vanaf 11 jaar €60

Een extra persoon er bij kijk dan even op der site of neem contact met der op.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.