Doe normaal doe je al gek genoeg

Gepubliceerd op 14 maart 2020 om 10:00

normaal dan doe je al gek genoeg.
Ik snap best dat mensen zorgen hebben. Maar gaat het niet allemaal een beetje te ver? Ik kan natuurlijk niet achter blijven dus hier is me blog over corona. Denk dat je al in het begin stukje heb gelezen hoe ik er over denk.

 

Ik kon gisteren geen boodschappen doen. Alles was leeg omdat mensen gaan hamsteren. Ze slaan voor 4 a 5 weken in. Omdat dat aan geraden is door '' koffietijd'' en meerdere programma' s. Ja ik vindt dit te ver gaan. Er is genoeg eten en drinken in Nederland.

 

Er zitten veel mensen in de gevarenzone, ik ook. Maar blijf kalm ga geen paniek zaaien. Want waar is dat voor nodig? Kalm blijven dat is belangrijk.

 

Tuurlijk moet je aan aantal punten denken en hygiënisch handelen. Dat is zeer zeker belangrijk en daar denken we allemaal aan in Nederland. Overal staan er spullen om je handen te ontsmetten.

 

We maken kinderen en oudere mensen snel bang. Dat is niet nodig vindt ik. Natuurlijk elkaar geen hand geven en je handen goed ontsmetten is zeer belangrijk. Ben je zelf verkouden of je kindje of heb je koorts. Ga even naar de site van de GGD en check even over hoe en wat. Blijf dan thuis, niet alleen jij maar heel je gezin.

 

Mensen die in de gevarenzone zitten dan moeten we denken aan mensen of kinderen met een ziekte. We denken hierbij aan mensen met een lage weerstand. Aan mensen met een long ziekte, nier ziekte, kanker en chronisch zieke. Maar natuurlijk ook aan oudere mensen. Natuurlijk nog aan meerdere mensen. Help elkaar maar hou rust.

 

De winkels hoeven niet leeg gekocht te worden. En we moeten allemaal kalm blijven. Wil jij dat je kind niet naar school gaat. Dan laat je je kind thuis. Dit moet je zelf beslissen.

Hoe denken jullie hier over? Geen grote discussie's lief zijn voor elkaar. - x0x- cblogt

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne lopes
4 maanden geleden

Puur de waarheid geen woord meer aan toe te voegen. Heldin 👏

Mamaenmeer
4 maanden geleden

Deze blog is duidelijk en goed omschreven. Het is niet nodig. Mensen hou rust doe normaal en daarom vindt ik cblogt helemaal geweldig. Ze is oprecht ze is eerlijk. En spreek de waarheid en denkt na wat ze schrijft.

Danku danku danku

Travelina
4 maanden geleden

Elke zin elk woord is juist. Ik ga hem delen want deze blog is puur met haar hart en ziel geschreven. Hou rust en was je handen. Kan ik me ergens abonneren zo dat ik op de hoogte wordt gehouden als er een blog online is gekomen?

Liefa travelina