Kruitvat vega-lijn

Gepubliceerd op 14 maart 2020 om 14:50

Mijn eerste blog over beauty. Spannend maar wel heel leuk. Had er veel plezier in en ben benieuwd wat jullie er van vinden. Cblogt die vanaf nu wat meer over beauty schrijft. Nee ik ben totaal niet vegan, maar vindt wel gaaf dat het bestaat en dat kruitvat mee doet. Er is een nieuw, hip merk genaamd Udäv Krit.  Het gaat namelijk niet om het merk Udäv Krit, maar als je de letters door elkaar husselt krijg je Kruidvat!

 

Vanaf deze week heeft Kruidvat een eigen vegan make-up lijn. Toch geweldig als je vegan ben. Natuurlijk ook voor de niet vegan's. Want ik hou van make up en zeker van nieuwe dingen testen en uit proberen.

 

Me laadjes en mandjes vol met make up zitten echt echt vol. Welke producten heb je nu écht nodig en wat als je geen zin hebt in een full coverage face of 15 verschillende producten? Meet Kruidvat make-up! Ik hou zeker van kruitvat heerlijk om lekker rond te kijken. En zeker om wat make up te testen op me hand. Ja dat doe ik altijd dan kijk ik hoe de make-up op de huid is.

 

Kruidvat bewijst met deze nieuwe collectie dat er geen duur prijskaartje hoeft te hangen aan mooie en kwalitatieve producten. De kwaliteit is zeker goed en bind goed op de huid. Hier kijk ik altijd naar. Met lippenstift, foundation en dat soort dingen. Als het in droogt op me hand zie ik hoe het is geworden. En dat vindt ik belangrijk van make - up. Ik heb zelf een erge droge gevoelige huid en merkte al snel dat deze make up goede invloed hier op had. Kreeg geen schilvers of droge huid en ja daar ben ik op recht blij mee.

 

De 100% vegan make-up lijn van Kruidvat zijn kwalitatief zeer goed en mooi. Van primers en eye essentials tot eyebrow pens en mascara’s, vanaf €2,79 tot €5,99. Het assortiment Kruidvat make-up wordt exclusief bij Kruidvat verkocht. Dus allemaal rennen naar de kruitvat, niet te snel. 13 maart (dus nu) is het online via de site te koop. In de winkel is het vanaf 16 maart. Dus lekker even gaan kijken wat jullie er van vinden. En laat vooral ons even weten hoe jullie deze blog vonden en natuurlijk hoe de make up is. Nog een leuke tip als je nu besteld op kruitvat gratis verzendkosten. Dus bestellen maar!

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.