Inspiratie voor de kinderkamer (liddl)

Gepubliceerd op 1 maart 2020 om 01:00


Wat inspiratie op doen voor de kinder kamers is altijd leuk toch. Al zal me man hier niet blij van worden. Zijn de kamers niet goed? O ja wel hoor alleen die van ons zoontje nog steeds niet hoe ik het wil. En dat weet die hoor. Dus stiekem af en toe kijken mag toch. En dan kom je dit tegen en dit wilde ik graag met jullie delen.

 

Houten tafeltjes en stoeltjes zijn toch fantastisch? Ze zijn er in de kleuren wit en mint en bij ieder tafeltje horen twee stoelen. Ze zijn gemaakt van hout en geschikt voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Aan dit tafeltje kan jouw kind lekker lang spelen en knutselen. Een setje kost €49,99. Super leuk voor in de slaapkamer maar evt ook voor beneden in de woonkamer. Zijn best gaaf dus kan dat wel toch.

 

Deze speelgoedkisten matchen perfect met het tafeltje en de stoeltjes en hebben wielen zodat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Ik vind deze speelgoedkisten echt leuk en past er alles in. De kist kan ook gebruikt worden om op te zitten. De prijs van deze kisten is €39,99. Leuk voor in de slaapkamer en ben je eindelijk van al dat speelgoed af.

 

Huisjes bed

O geweldig, is dat ze allebei al een geweldig bed hebben anders.. Dit bedframe in de vorm van een huis is gemaakt van massief grenenhout en is geschikt voor elke kinderkamer. De lattenbodem heeft een draagvermogen tot 100 kilo. Daarnaast kun je dit frame in iedere gewenste kleur verven. Of hem super leuk versieren met lampjes. Het bedframe kost €139,- niet duur toch?

 

Leuke kleden 

Ben zelf nooit zo weg van kleden. Want komt allemaal rommel en sof op te zitten. Maar laten we eerlijk zijn deze zijn toch gaaf.

 

De kleden kosten €6,99 per stuk. De diameter van de ronde kleed met het ijsje is 110 cm. De afmetingen van het autokleed en de wereldkaart is 90 x 130 cm. Ze zijn dus zeker niet klein. En maak de kamer gewoon echt gezellig.

 

De andere kleden zijn echter wel wat kleiner en duurder: ronde kleden raket en wimpers: Ø 90 cm. Rechthoekige kleden dinosauriër en safari: 70 x 120 cm. Deze kosten €9,99.

 

Er is nog veel meer leuks en daar heb ik nog een blog over geschreven dus deel 2 komt er ook aan. Kan je niet wachten kijk dan even op de website. Want laten we eerlijk zijn daar heb je altijd wat meer kans dan in de winkels.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.