Mama brenda en haar gezin hadden corona (exclusief bij cblogt)

Gepubliceerd op 18 maart 2020 om 09:29

Mijn naam is Brenda 37 jaar en moeder van 3 kinderen en getrouwd.Wij wonen in Brabant. We hadden een onbezorgd leventje tot dat mister corona langs kwam. Me man heeft carnaval gevierd en is besmet geraakt. Voor we het wisten waren we dat allemaal.

 

Me man had al dagen griep klachten en de hoest. Mijn man heeft al sinds ze geboorte long problemen. Daarvoor is die regelmatig op controle in het ziekenhuis. Tot op een dag het erger werd.

 

Brenda riep die : ik ben zo benauwd. Ik heb van alles geprobeerd maar hij had amper tot geen lucht. Hij liep blauw aan en ik werd er bang van. Besloot om 112 te bellen. Die kwam meteen ter plaatsen. Al snel werd in het ziekenhuis een test gedaan. Ja hij was positief. Me leven zakte in elkaar. Me man was zo benauwd en lag op het intens of care. Zorgen die had ik enorm. Want wij mochten niet meer bij hem. Want wij waren alle vier ook positief getest. We zaten thuis op gesloten. Ik was zelf vreselijk ziek maar moes voor me kinderen zorgen. Ze moesten eten en drinken hebben. Want we gingen dit flikken met ze 5e. Me ouders brachten boodschappen en klopte voor de deur als het er stond. Half uurtje later pakte ik het. En belde me moeder of ik alles had. Drie keer per dag belde we het ziekenhuis hoe het met me man ging. Hij ging niet vooruit maar ook niet achter uit. Zorgen waren heel erg.

 

Inmiddels gaat het beter met mij en de kinderen. De jongste heeft nog wat klachten. We zijn allemaal in shock maar proberen door te gaan. Maar ik wil je vertellen lieve mensen neem dit sirieus. Je hoofd barst uit elkaar en je lichaam werkt niet meer mee. Mensen met long problemen zoals mij man.  Blijf binnen bescherm jezelf. Luister naar rutte en naar de artsen. Dit is 6 april niet over zeker niet als we met ze alle in een speeltuin zitten. Hou je kind gescheiden met andere kinderen. 1 persoon die boodschappen doet. Die geen risco heeft. Ik heb besloten om dit verhaal te vertellen aan c blogt omdat ik zie dat mensen er gemakkelijk over doen. Ik ben eerlijk was ik eerst ook. Maar denk asjebliefd niet zo. 

 

-blijf uit de buurt bij mensen

-was je handen

-draag handschoenen 

-kinderen niet met kinderen laten spelen 

Let op jullie zelf en jullie gezin wees niet eigenwijs! Brenda verteld alleen voornaam wegens privacy. Ze werd erg lastig gevallen op facebook en dat wilt ze niet. Cblogt zat erg te twijfelen of deze blog wel online moes. Willen mensen niet bang maken! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Simone
4 maanden geleden

Lieve brenda wat schrijf je dit puur. Ik hoop dat het wat beter gaat met je man. Vindt het fijn dat je dit schrijf en duidelijk ben. Ook snap ik charlotte dat ze het eng vindt om te plaatsen. Maar dit moet positief opgevat worden. Want we moeten weten hoe erg het kan zijn. Dankjewel charlotte en brenda.

Sasonline@contact.nl
4 maanden geleden

Ja ik heb kippenvel en vindt het allemaal eng. Maar ze is eerlijk en oprecht. Ik stuur je een mail want wil ook een blog plaatsen. Deze blog moet firaal. En brenda ik weet wie je ben en wel laten je met rust snap ik 100 procent. Liefs sas online

Anne lopes
4 maanden geleden

Lieve brenda, ik bid voor je gezin. Laat asjebliefd nog wat van je horen in een vervolg blog. Hoe het met jullie gaat. Wat een mooie blog en dit mag zeker gedeeld worden wat corona nou percies is en wat het met een mens en gezin doet. Kus

Rilanadelica@hotmail.com
4 maanden geleden

Lieve cblogt en brenda,
Dit mag geplaats worden sterker nog dit moet geplaatst worden. Corona is heftig en dat mag gedeeld worden. Brenda ik hoop dat het beter met jullie gaat. Ik brand vanavond een kaarsje voor zieke mensen. Liefs