Doelen voor 2020

Gepubliceerd op 18 maart 2020 om 12:00

We zitten nu al eind maart wat gaat dat snel?  Ik stel ieder jaar aan het begin mijn blog doelen op en dit zijn de dingen die ik wil bereiken met bloggen in 2020. Deze blog zet ik nu pas online omdat ik het gewoon even niet wis of ik doelen had. Raar he want die heb ik wel degelijk.

 

 

Taken uitbesteden
Ik zit er al een tijdje aan te denken om bepaalde taken uit te besteden. Zo zijn er wel eens weken waarin ik het enorm druk heb en echt bij moet poten om het in mijn eentje af te ronden. Ik wil elke dag een blog online hebben. Liefst twee per dag maar dat is niet haalbaar alleen. Want ik heb nog een gezin, werk en me ziekte. Ik heb nu een paar bloggers die me flink steunen. En gastbloggers bij me zijn geworden.

 


Zo kan het soms verstandig zijn om een bepaalde investering te doen, zoals betere foto's voor me website en istagram. Ik kan zelf best wat foto's maken maar ben geen fotograaf. Ik zoek iemand die me daar af en toe mee kan helpen.

 

25.000 unieke bezoekers
Dit jaar is mijn blog maar liefst verdubbeld in bezoekersaantallen. Iets wat mede komt door mijn focus op SEO en instagram. Zo heb ik veel gelezen en online een curcus erin gehad. Daarvan heb ik veel geleerd. Dit jaar wil ik mijn unieke bezoekers nog verder laten groeien en mijn doel is 25.000 unieke bezoekers. Per jaar? Per maand? Het is spannend om dit doel te stellen, maar ik weet ook dat dit me juist gaat motiveren om het te doen. Ik ben erg actief en zeker ook met samenwerkingen. Het motiveert me erg. En ik weet wat ik wil bereiken met me blog. Er is veel interesse en het wordt goed bezocht en gelezen.

 

Dagboek van ouders .
Al een tijdje ben ik achter de schermen met van alles bezig. Ik kan er nog niet veel over vertellen. Maar er komt een tweede blog site. Uh? Hoe ga je dat doen. Ja dat is de vraag. Nee hoor dit ga ik doen met meerdere mama bloggers. Hier gaan we allemaal op bloggen en die woord zeer groot. Hij is nog lang niet klaar. Maar er ligt wel een plan klaar. En ook de mama en papa bloggers zijn er klaar voor.

 

 

Deze  doelen zijn voor dit jaar mijn hoofddoelen. Ze zijn vrij groot, maar dat helpt me juist altijd om gemotiveerd te blijven en productiever te werken. Het gaat er ten slotte niet om dat je ieder doel haalt, maar dat je wel voldoende energie uit dingen kan halen. Ik ben hard met alles bezig en dat is belangrijk.

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.