Luisterboeken actie

Gepubliceerd op 25 maart 2020 om 08:00

 Luisterboeken voor kinderen bij Bol.com voor maar 1 cent! Wat een leuke stunt!

 

Ik spotte iets heel leuks; luisterboeken voor kinderen bij Bol.com die maar 1 cent per stuk kosten! Wij hebben hier al verschillende op de laptop en tablet staan. Me dochter en zoontje vinden het helemaal leuk. Nu zitten de kids thuis en moet je natuurlijk wel even als juf spelen. Ja dit vindt ik best lastig. Ik vindt het moeilijk om te combineren. Deze luister boeken zijn daarom echt een goede tip. In deze blog vertel ik er meer over.

 

Speciaal voor alle thuisblijvertjes

De kinderen zitten (minimaal) drie weken thuis en om die dagen wat leuker te maken voor zowel de kinderen als de ouders , heeft Bol.com een aantal van hun luisterboeken flink in prijs verlaagd. Ze kosten nu niets. Alhoewel, 1 cent, maar dat is natuurlijk ook niets. Super leuk om dit op te zetten. En ja wees eerlijk toch echt leerzaam. Onze dochter heeft altijd al interesses gehad naar boeken. Maar dit vindt ze helemaal geweldig. En dat voor 1 cent.

 

 

aanbod luisterboeken

Nu kan ik mij voorstellen dat je denkt dat het aanbod luisterboeken misschien niet zo bijzonder is gezien de prijs, maar het gaat echt om heel erg leuke boeken! Je kan natuurlijk zelf kiezen welke je leuk vindt. Of je kindje laten kiezen , ik vindt het zeker een super leuke stunt. En zeker ook leuk voor op vakantie met een lekkere strand op de achter grond.

 

Iedere week, gedurende de periode dat de kinderen thuis moeten blijven, zijn er 10 nieuwe luisterboeken voor 1 cent. Deze week gaat het om de volgende titels:

 

  1. De Sproeipoeper
  2. Juf Braaksel en het meesterbrein
  3. Dummie de mummie en de gouden scarabee
  4. DIY met Bibi
  5. Het ministerie van oplossingen
  6. Meester Paardenpoep
  7. Jubelientje en haar liefste oma
  8. Superjuffie en het apencircus
  9. Hoe overleef ik mijn ouders? (en zij mij!)
  10. De Transsylvanië Express

 

 

Komende week staan er dus weer 10 nieuwe luisterboeken online die dan te koop zijn voor €0,01. Dit zal elke week aangevuld worden tot de kinderen weer naar school gaan (1-juni?) Ik hoop het beste voor iedereen. Wij gaan lekker genieten van de luisterboeken. De favoriete is hier De Sproeipoeper!  Op de site staat vermeld hoe je het moet kopen en natuurlijk af moet luisteren. (hier)

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Fenna
4 maanden geleden

O wat een super leuke tip heb er gelijk een paar besteld.