De soldaatjes zijn weer terug

Gepubliceerd op 25 maart 2020 om 11:00

Liefst blog ik alleen maar over mooie dingen en niet over me eigen situatie. Dat weten de meeste inmiddels wel. Kreeg veel vragen waarom ik werd getagd in het aanmelden voor over mijn lijk. De vragen in me inbox kon ik bijna niet meer beantwoorden. Het werd tijd om eerlijk te zijn voor mezelf maar ook voor mensen in me omgeving.

 

 

Bijna 6 weken geleden was het eindelijk zo ver , me scan was positief. Inmiddels was ik weer een beetje aan opstarten weer wat aan het werken en me leven aan het her starten. Wat voelde dit goed maar ook voor mij gezin. Maar de scan kwam dichtbij , ja die moes ik weer in. Werd streng onder controle gehouden. De eerste drie maanden zal ik elke maand onder de scan gaan. En na drie maanden een keer in de drie maanden. Klinkt heerlijk he , vond ik ook. Ik was best ontspannen en ik dag het komt goed.

 

Toen ik de scan uit ging en ik keek door het raampje. Daar zat de meneer die er eigenlijk altijd bij is. Vorige keer lachte die naar me “ toen lachte die vriendelijk’’. Waarom deed je dat nou niet ? dat ging 100 x door me hoofd. Ik vroeg aan me man ‘’ waarom lachte die nou niet ?’’ is het niet goed?. Ik wis voldoende en ja je zal denken na iemand die een keer niet naar je lacht. JA! Want dat deed die de vorige 10 x ook.. Alles bleek uren dagen te duren. En daar was de uitslag hij was niet goed. Deze meneer zijn gezicht sprak boek delen. Ik zal niet weten hoe die heet maar deze man vergeet ik niet meer. Stiekem hoop ik dat ik je niet meer ziet ,  zo werk het helaas niet.

 

Een plekje op me long. Er moes een punctie gemaakt worden. Weer wachten , weer een traject weer angst. Wat was ik het allemaal zat. Ik ben nog maar 28 , hou op! Die stomme soldaatjes , waarom gaan ze niet ergens anders oorlog voeren. Liefst nergens maar ja als het ergens moet liefst niet meer bij mij.  De punctie werd nog een dag verschoven wegens de Corona – virus. Toen ik daar lag heb ik alleen maar na gedacht , en gehoopt dat ze het fout hadden gezien. Stiekem in me hoofd ging ik bidden. Ik , bidden ? ja want misschien helpt het echt wel. Na 3-4 dagen kreeg ik de uitslag , dit was telefonisch omdat je zo weinig mogelijk in het ziekenhuis moet zijn.  Helaas was de uitslag niet best. Ik zat op een stoel maar het leek of de stoel onder me kont werd weg getrokken en ik letterlijk op de grond viel. De angst waaide over me heen en ik was helemaal de weg kwijt.

 

Het was allemaal zo dubbel , heel veel mensen waren met corona bezig. Ik was met kanker bezig maar ook met corona. Met twee pittige dingen te gelijk. Op me long was inderdaad een plekje te zien met kanker. Op de foto ( scan) zie je het zo goed. Eigenlijk eng hoe goed ze dat allemaal kunnen zien. Natuurlijk alleen maar goed. Ik ga deze week al beginnen met me traject. Ik was even een aantal dagen me kracht kwijt. Maar als ik naar me geweldige gezin kijk dan is die in een keer terug.

 

Me traject is bestraling op me long. Voor nu staan er 40 stuks gepland. In tussen tijd krijg ik een scan over hoe de status is. Ja weer iets anders , Inmiddels heb ik alles gehad. Chemo en imuumtherapie. In me hoofd weet ik natuurlijk dat dit minder zwaar is . Maar toch zie ik er tegen op , natuurlijk is dat niet gek en helemaal logisch.

 


Laatste stukje , ja ik ben aantal keer getagd voor programma over mijn lijk. Kreeg heel veel vragen er over .  Hier wil ik graag een keer antwoord op geven. Nee ik doe niet mee , en ik ga niet mee doen. Want ik over leef het en ik wordt 100 jaar en ik ga rollator race doen met mijn kleinkinderen en kinderen.  En ik weet dat je niet perse hoef te overlijden voor dit programma , maar ik hou niet zo van op tv komen met me hoofd ( haha vreselijk )

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne lopes
4 maanden geleden

Je bent zo power vrouw.

Chantal zuster
4 maanden geleden

Lieve charlotte,
Heb in me zuster leven zo veel vrouwen geholpen en gesteunt. Maar jij bent special. Hoe positief je bent en je maak overal een feestje van. Dit kan jij en iedereen om je heen zal je helpen en steunen. Weet dat!

Zie je snel! Liefs Chantal (onco vp)

Corrie
4 maanden geleden

Wat een naar nieuws weer! Maar houd moed ! Jij bent een sterke dame en kan het. !!! Denk aan je xxx

Mamaplace
4 maanden geleden

Lieve lieve lieve schat,
Geen woorden heb ik op dit moment. Had ik van de week al niet. Maar wat ben jij een geweldige vrouw. Jij kan dit en wij gaan jou verwenen met bloemen en heel veel chocolade en wonder zalf. Dikke knuffel op afstand van team mama place.

Anja
4 maanden geleden

Lieve Charlotte, ik vind je zo moedig. Ik doe mee hoor met die rollator race! Ben alleen bang dat ik er eerder achter loop dan jij! Dikke kus
Anja

Maria
4 maanden geleden

Meid, ik loop hier te janken. Ik schrik ervan. Je hebt al zoveel te verduren gehad.

Ik vind het ook lastig om erin te geloven, maar ik ga voor je bidden dat het over mag zijn en dan gewoon over voor altijd

Sylvana
4 maanden geleden

Hoooooow char.. wanneer houd het nou is op..
Hou vol mop! Je bent een sterke vrouw!!
♥️♥️♥️♥️

Ingrid
4 maanden geleden

Houd moed, dit kom je ook te boven! Dapper mens, veel bewondering voor je levenshouding 💓kus

Kim
4 maanden geleden

Lieve schat als al die stomme soldaatje uit je lichaam zijn. Gaan wij geen feest maar een rollator race houden in het park. Veel lol hebben en alleen maar denken aan mooie dingen. Wat ben je een mooi bijzonder mens. Vorige week niets aan je gemerkt. Je gaat door op een mooie manier. En wat heb je een mooie site ik snap wel waarom die zo goed wordt bezocht.

Jij kan dit! En na die 40 bestralingen is alles weg en begint jou leven op nieuw. Liefs kim (blogland)

Cindy Bezemer
4 maanden geleden

Beste Charlotte wat krijg je veel voor je kiezen, heel veel sterkte met bestellen en als je denkt je huid gaat iets open, gelijk bellen. Voordat je het weet heb je een grote brandblek.
Liefs Cindy

Angelique tenwolde
4 maanden geleden

Jeetje,wat een heftige tijd gaan jullie als gezin weer tegemoed Heel veel kracht en moed gewenst ...sterkte 🍀🍀🍀.