Kaya sieraden (*)

Gepubliceerd op 27 maart 2020 om 11:30

Jaaa eindelijk weer een blog over een prachtig sieraad. Voor deze blog werkte ik samen met de mooie site Kaya Sieraden. Hier vond ik in de collectie  hele mooie eyecatchers waar mijn oog meteen op viel. Ik ben gek op sieraden met een betekenis (gegraveerd). En natuurlijk ook nog is in me favoriete kleur : goud! In deze blog vertel ik er mee over en ook heb ik een gave winactie. 

 

Kaya sieraden 
Deze site staat boordevol prachtige sieraden. Voor dames, heren en zeker ook voor kids. Personaliseer je item door middel van een mooie gravure of bedel. Ook vind je hier armbanden en kettingen voor moeder en dochter/zoon. Wat maakt deze shop nu meer bijzonder dan andere sieradenwinkels? Naast het mooie assortiment en strakke site is er nog iets anders. Van elk verkocht sieraad doneert de shop een bedrag waarvoor een kind in Gambia een week naar school kan. Er gaan inmiddels al 16 kinderen door de donaties naar school! Ik vindt dit echt geweldig, je heb een mooie sierraad maar je heb ook nog gedoneerd. In een woord : top! Ze hebben ook hele leuke drie generatie armbandjes. Zo leuk voor moederdag. 

 

 

Mijn sieraad
Nu het allerbelangrijkste, mijn mooie sieraad. Mijn oog viellen op de volgende producten. De gouden hartjes oorbellen : daar kan je natuurlijk nooit genoeg van hebben. En wees eerlijk ze zijn zo schattig. De ring, de eerste letters van me dierbaren. J (JOOST), M (MILA), L (LUAN). De kleur vindt ik perfect. Ik heb een grotere maat genomen zo dat ik hem op een andere vinger kan dragen. De kwaliteit is perfect. En wat glimt die mooi! Hij zit perfect en hij is percies hoe ik wilde.
Armband : op de voorkant staat : i ❤️you to the moon and back. En in de binnen kant heb ik Joost, Mila, Luan laten graveren. De armband is een slaven armband krijg je aan de zeikant open via een klik systeem. Heel leuk bij een gouden horloge of gewoon zo los. Ik ben er helemaal blij mee.

 

De service was fijn en snel. Ondanks deze tijd ging de levering snel. Ik werd netjes op de hoogte gehouden via de mail over de bestelling. Alles was lief in gepakt in een doosje met een kaartje.

 

Tromgeroffel 

Ik heb voor jullie ook iets leuk.
Ik mag van kaya sieraden de zelfde set  weg gegeven. Je mag natuurlijk zelf beslissen wat je op de ring en armband laat zetten. Wat moet je doen?
De winactie loopt via me instagram.


1) volg @cblogtt en @kayasieraden
2)vindt de post leuk van deze winactie
3) laat een reactie achter (extra punt)
4) lees de blog
5) voor extra puntje deel de winactie en tag cblogtt en kayasieraden.

Dit is een snelle winactie aanstaande dinsdag wordt de winnaar bekend gemaakt! Dit zal gebeuren op instagram maar wordt ook bekend gemaakt in deze blog.

 

Deze blog bevat een samenwerking met kaya sieraden (*)

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne lopes
4 maanden geleden

Gave dingen zeg, ik doe zeker mee!

Tamaradeens
4 maanden geleden

Ja hele mooie producten ben er altijd al fan van geweest. Nu me dochtertje is overleden zal ik dit heel graag willen winnen. De ring voor al met haar datum of voor letters.