C blogt houdt van make up

Gepubliceerd op 27 maart 2020 om 18:00

Make up dat maakt een vrouw, ja dat vindt ik echt. Ik voel me zelf echt vreemd als ik geen make-up op heb. Daarom draag ik echt altijd make up. In deze blog vertel ik er meer over en zal ik me lievelings make up laten zien.

 

Ik hou van make up eigenlijk was ik al heel jong en er toen al mee bezig. Ik heb altijd wel make up bij me. Ik draag altijd mascara om dat ik wimpers geweldif vindt. Geen nep wimpers maar gewoon puur natuur. Ik heb nu natuurlijk geen wenkbrauwen dus die teken ik altijd me losse pols. Daar ben ik altijd wel poosje mee bezig.

 

 

Ik gebruik ook foundation en natuurlijk een mooie glow. Ik heb twee lades helemaal vol en per dag kijk ik wat ik op doe. Ligt aan me stemming aan me kleding van die dag. En natuurlijk ook waar ik na toe ga. Ik vindt het heerlijk om 's ochtends even te tutten voor de spiegel. Dat is echt mij momentje waar ik van geniet.

 

Lippenstift ja dat is mijn lievelings. Ik zeg altijd ik ben verslaafd aan lippenstift. En eigenlijk is dat gewoon waar. Ik koop regel matig lippenstift. Ik hou van verschillende kleuren maar fel rood en donker rood staat wel hoog in de top. Zelfs als ik werk heb ik lippenstift op. Of als ik heel erg ziek ben. En ja zelfs tijdens me bevalling (voor de foto's haha). Ik heb niet persee een merk waar ik fan van ben. Ik probeer eigenlijk alles wel uit. En soms vindt ik er een zo fijn dat ik die vaker koop. Zoals de red lips van essence.

 

 

Ik wordt vrolijk van make up en daarom draag ik het altijd. Waneer draag jij make up? Of ook altijd net zoals als ik? Ben benieuwd!

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.