Nieuw blog schema

Gepubliceerd op 29 maart 2020 om 09:00

 

 

Hier is die dan onze nieuwe lijst wanneer de blogs online komen. We kregen zo veel vragen dat ze niet wisten wanneer er nou een blog online kwam. Er zijn flink wat veranderingen maar wel leuke veranderingen. In deze blog vertel ik er meer over en ook waarom ik hier voor heb gekozen!

 

Bloggen ja dat is mijn hobby zeker nu ik veel thuis zit met de kids. Me handen bewegen en me hoofd wordt er leeg van. En dat heeft me flink aan het denken gezet. Daarom heb ik besloten om vaker te bloggen. Dit met een hoop plezier en liefde. En ik merk aan de cijfers reacties eigenlijk aan alles dat het een groot succes is. Daarom willen we het nog meer aan pakken.

 

Maandag : 8:00 & 18:00
Komen er blogs online. Waar het over gaat is een verassing!
Dinsdag : 8:00
Komt er een blog online.
Woensdag : 8:00 & 18:00
Komen er blogs online.
Donderdag: 18:00
Komen er blogs online.
Vrijdag: 8.00 & 18:00
Komen er blogs online.
Zaterdag:8:00&18:00
In het weekend ook op zaterdag twee blogs.
Zondag: 12:00.
Komt er een blog online.

 

Ja dit is even helemaal anders. Ik ben erg blij met het schema, het voelt zo goed. En daar ga ik een hoop energie in steken. En natuurlijk een dosis liefde. Wat vinden jullie van het nieuwe schema?
Het schema gaat op 1 april in (wat een leuke grap)

 

Ik wil nog een vraag beantwoorden. Als ik een samen werking heb staat er een sterretje achter de tittel - > (*). Altijd staat het onder de blog vermeld als een review/blog is.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne lopes
4 maanden geleden

Hier kan ik me zeker in vinden. Wat een geweldig schema. En dat terwijl je het zwaar heb. Zeg genoeg over jezelf. Power woman.

Tasja1
3 maanden geleden

Jeeeeeeeh! Wie leest c blogt nou niet! Zo fan van je blogs