Gastblogger Danielle : kinderkamer

Gepubliceerd op 1 april 2020 om 20:14

In deze blog verteld gastblogger Danielle over babykamers in richten. Ze verteld waar ze van houdt. Ze vindt geweldig om dingen bij een kring loop winkel te halen. Om dingetjes te scoren voor een klein bedrag. In deze blog verteld ze er meer over. Meer van Danielle weten volg der dan op instagram : Mamavanmeaven. Danielle is de vaste blogger van c-blogt en je zal meerdere malen blogs van der tegen komen.

 

Toen ik zwanger was heb ik de babykamer wel honderd keer in m’n hoofd ingericht. Ik wilde het neutraal houden. Het was wit met een zwarte lambrisering en verder mint groene accessoires. Toen we hoorde dat het een meisje was veranderde dat natuurlijk al heel snel in ‘het mag lekker meisjesachtig maar wel stoer’. De babykamer was dan ook lekker stoer (helaas geen foto’s van).

Foto 1


Toen ze eenmaal geboren was bleek ze een echt meisjes meisje en ik werd verliefd op de kleur oud roze. We verkochten de stoere meubels en kochten er witte hoogglans meubels voor terug. Wat was ik verliefd op deze prinsessen kamer. Met 1.5 jaar wilde ze niet meer in haar ledikantje slapen en dus kwam er een stoer peuterbed.

Foto 2


Ik was verliefd op deze kamer maar helaas moesten wij verplicht verhuizen naar een andere woonplaats. De reden vertel ik een andere keer.

Een half jaar lang woonde we op een zolderkamer en daar was echt helemaal niks van te maken. Verschrikkelijk!

 

Nu hebben we een prachtig huisje en Maeven heeft een super grote kamer.
Ik ben nog steeds verliefd op de kleur oud roze en ze is ook echt een meisjes meisje. Roze moest dus zeker in haar kamer komen. De mintgroene kleur zorgt er voor dat het goed bij de vloer past. Deze vloer lag al in haar kamer en ziet er nog prima uit en aangezien het budget er niet was hebben we die laten liggen. De meubeltjes moesten romantisch maar toch stoer zijn.

Ik koos voor de hemnes kast van Ikea en het bedje meegroei bedje minnen zodat ze er nog goed in kon groeien. Via marktplaats tikte ik een super gave mintgroene lockerkast op de kop en klaar was de basis.


Foto 3


Alle accessoires komt overal en nergens vandaan. Ik hou er echt van om de kringloop af te struinen en via weggeefhoeken dingetjes op de kop te tikken en dan op te knappen. Zo ook het houten stoeltje. Echt een kringloop gelukje.

Maeven kwam haar kamer in en zei: Wauw wat een mooie kamer! Ik denk dat ze hier nog prima in kan groeien en ik beloof niet dat het er over een half jaar nog steeds zo uit ziet.

Liefs Danielle

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.