Review stoomaparaat

Gepubliceerd op 25 april 2020 om 13:04

Ben jij net zoals ik en hou je niet van strijken? Ja ik haat strijken. Voor heen had ik er nog geen een in huis. Ik hing overhemden gewoon nat op. Maar is echt niet alles. Tot ik in aanmerking kwam om een review te schrijven over dit geweldig product.

 

Ik kreeg hem snel in huis en was gelijk al enthousiast. Ik maar me man ook want die kreeg eindelijk gestreken overhemden. Haha ja belachelijk he dat ik zo was. Maar dit geweldige product kan ik aan bevelen. Goed in elkaar te zetten en op te bergen.

 

Je kan hem op verschillende hoogte stellen en kiezen met de knop hoelang je het wil laten stomen. Het stoomt het gehele overhemd ook de kraag wordt goed mee gepakt. Het witte jasje moet je goed vast maken en dan pak het heel goed. Belangrijk om het boekje goed door te lezen dan is het goed duidelijk.

 

Ik heb voor nu alleen het opzet stuk voor overhemden maar dit kan ook voor t-shirtjes of topje worden gebruikt. Ook kan je los andere opzet stukken bestellen : bijvoorbeeld voor broeken. Die kan je er dan makelijk op klikken.

 

Ik ben ontzettend blij er mee en we gebruiken het zeker vaak. Het is makelijk aan te zetten en ondertussen kan ik me gewoon even op maken. Dit kan met strijken niet. Zie je vrouwen kunnen twee dingen te gelijk!

 

Heb je interesse? Als je me een berichtje stuurt via instagram kan ik 5 mensen een kortings code geven. Ik geef het aan de eerste 5. Weg is weg want wie wil dit nou niet.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.