Klaar voor de volgende stap

Gepubliceerd op 25 april 2020 om 13:43

Is dit de juiste keuze?
Ik ben al weer 4 jaar een blogger en voel me er zo goed bij. Leuke reacties leuke samenwerking eigenlijk is alles leuk. Ik ben er veel mee bezig maar ik haal er ook veel uit. En ja dan is het opgeven moment tijd voor de volgende stap. Cblogt als een echt bedrijf maken. De twijfels zijn enorm daarom besloot ik er over te bloggen.

 

Het begon allemaal in juli 2017 toen mijn wereld als vrouw veranderde naar dat van een moeder van twee kinderen (was zwaar). Ik begon te schrijven en wist op Moederschap en Lifestyleplatform charblogt/cblogt harten te raken. Mensen haakten aan en bleven, jaar in jaar uit, volgen. Ook als ik van website of naam veranderde. Leuke reacties en steeds meer volgers. Ook bedrijven weten me te vinden voor de promotie van hun producten. Mailen stromen binnen dat ik soms denk hooooooo!

 

Een volgende stap
En toch voelde dat nog niet goed. Ik leuk opdrachten  en wilde mezelf klaarstomen voor de volgende stap. Ik droom over een platform én business dat nog steeds ten alle tijden zou gaan over het leven als moeder. En dat jou als lezer daadwerkelijk iets bracht. Veel reacties op me blogs en veel bezoekers. Ben nu super te vreden maar ben ik klaar voor volgende stap?

 

Het stelt allemaal echt(!) niet zoveel voor als je de juiste mensen om je heen hebt voor je vragen. Denk aan een verzekering die past bij jouw bedrijf of een goede accountant die je helpt bij al je administratieve onduidelijkheden. Ik ging me steeds meer verdiepen in dingen. Moet je het wel doen in deze tijd. Vragen komen natuurlijk omhoog. Maar eigenlijk zet ik niets op het spel. Want ik wil het er bij gaan doen. Zie het als een mooie hobby met wat uitgroei.

 

Ben blij met me lieve volgers.
Door jouw steeds terugkerende bezoek aan deze website kan ik doen wat ik nu doe. Schrijven vanuit het hart, met passie en enthousiasme. Bedankt lieve lezer, voor jouw aanwezigheid het afgelopen jaar en ik hoop dit jaar opnieuw. Voor de betrokkenheid, de ontroerende, lieve en mooie reacties. Ook naar elkaar toe. Ik zie er naar uit om  meer te delen. En nog lang niet te stoppen. En ben ik klaar voor de volgende stap? Niets heeft haast!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne lopes
2 maanden geleden

Lieve cblogt
Je geeft aan dat alles goed loopt. En dat is zeer zeker zichtbaar voor iedereen. Als je niets te verliezen heb maak je dan die gelukkig eigenaar. Hoef niet nu kan ook in sep okt of desnoods december. Geniet van alles om je heen en vooral denk aan je zelf. STAY SAFE 🖤❤️

Pr bureau q
2 maanden geleden

Doen doen doen doen, wij zullen je overal bij steunen en motiveren. Je bent een geweldige blogster met veel inspiratie voor andere 🖤💻

Famke
2 maanden geleden

Zo stap is altijd moeilijk maar als je niets te verliezen heb. Why not? Dont worry en start! Je heb goede contenten en je bezoekers groter worden gaat je lukken want dat ben je zeker al. Dus niet twijfelen en ga er voor. Voor de meeste ben je al een bedrijf en dat weet je zelf ook!

Sven en lia
2 maanden geleden

Volgen zullen we altijd, je blogt heerlijk en hoort bij ons leven om bepaalde bloggers te blijven lezen en daar val je echt onder. En wij zijn niet de enige. Blijf door gaan

BlogEnBeauty
2 maanden geleden

Wat goed en stoer om deze stap te zetten. Veel plezier en succes met alles.

Mama’s dagje uit
2 maanden geleden

Super gaaf toch, als dit je droom is, zeker doen!

nicole orriens
2 maanden geleden

Bloggen is enorm leuk. Ik vind het ook fijn om te doen. Succes met je volgende stap.

Joyce - SomedayTodayNL
2 maanden geleden

Zeker doen als je niks te verliezen hebt!

Tessa
2 maanden geleden

Wat gaaf dat je deze stap gezet hebt. Heel veel succes!

Bjorn
2 maanden geleden

Het is een mooie zoektocht. Het kan nooit slecht eindigen, want je leert er van... Het is een leuke uitdaging hoor, een eigen bedrijf!!! Succes