Geld ¦¦ besparen we nou in deze tijd?

Gepubliceerd op 7 mei 2020 om 09:00

Geven we nu minder geld uit dan voor de coronacrisis?
We kunnen niet meer uit eten, even spontaan neerstrijken op een terrasje en de auto staat vaker stil dan dat ‘ie rijdt. Je heb geen uit stapjes meer maar merk je dit nou aan je portemonnee? Je zit veel thuis want dat zijn de regels. Gisteren avond zijn de regels wat versoepeld. Maar toch wilde ik hier nog even overschrijven. We gaan graag een dagje weg, houden van een hapje eten in het weekend. Hoe anders is het leven nu? Toch blijven sommige dingen onveranderd, want na een maand kunnen we concluderen dat er nog steeds behoorlijk wat geld wordt uitgegeven. Maar hoe en wat dan?

 

 

Je zit binnen of ben veel rondom het huis. Je schaf dingen aan om je zelf en de kids te vermaken. Wij kochten een glijbaan en schafte twee lieve konijntjes aan. Zo dat de kinderen zich kunnen vermaken. We bestelde een nieuw tuin set en knapte de tuin wat op. Overigens door deze crisis is onze tuin set er nog steeds niet. Balen want wil er graag in zitten.

 

 

In je huis doe je ook dingen die allang op je lijstje stonden. En ben je bezig met wat je allemaal wil gaan doen. Hier en daar bestel je dingdn online. Soms wel iets meer dan nodig is.

 

We zijn meer thuis en ik merk dat de boodschappen daardoor toch wat harder gaan. Niet met grote hoeveelheden en bedragen, maar we merken het zeker. Hier besparen we nu zeker niet op in ieder geval. Het gaat sneller op en wees eerlijk daar ben ik niet de enige in. Kids die hele dag thuis zijn. Natuurlijk ook gezonden producte. Fruit en tomaten zijn hier niet aan te slepen.

 

Geven we nu meer of minder geld uit?
Ik denk dat er weinig verschil in zit. Ik denk dat het redelijk hetzelfde is als voor de crisis. Hoe zit dat met jullie? Geven jullie nu meer of minder geld uit? Of blijft jullie uitgavenpatroon ook aardig gelijk? Hier ben ik zeker benieuwd naar.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne lopes
2 maanden geleden

Waren hebben vorige maand echt wel 200 euro meer kunnen sparen. Dit houden we apart voor de volgende maand om wat leuks te doen als het kan en veilig is.