Q&A

Gepubliceerd op 8 mei 2020 om 08:07

Q en A cblogt

Kreeg zoveel vragen over alles en nog wat. Dat ik besloot een blog er over te maken. Ik ben wat minder actief en die vraag zal ik ook eerlijk beantwoorden.

 

1) hoe gaat het met je?
Wat lief! Het gaat redelijk goed. Ik geniet van me kids en geef me zelf rust want heb ik nodig. Alles is nu even anders bij iedereen dus bij mij ook. Maar we maken er wat moois van. 


2)waarom blog je zo weinig?
Heb een hele zware tijd gehad. En even geen zin in verplichtingen. Ik geef me zelf de tijd. En post hierdoor wat minder. Ik vergeet jullie niet. Maar denk even wat meer aan mezelf en aan me gezin. Inmiddels ben ik almeer actief en hebben we alles weer opgepakt. 


3) je bent onwijs gegroeit, hoe doe je dat?

Voor het gevoel heb ik er weinig aan gedaan. Natuurlijk regel matig dingen geplaatst. En reclame gemaakt maar niet overdreven. Ik vindt het heerlijk om te bloggen en dat ben ik gewoon meer gaan doen. Merkte al snel dat er veel vraag naar was. En ik leuke reacties er op kreeg. 

4)hoe doe je dit in corona tijd met je kinderen? Werk je man thuis of heb je hulp? Uh nee mijn man werkt gewoon. Doet wat die kan. Me moeder helpt waar ze kan als ik naar ziekenhuis moet. En me man doet natuurlijk heel veel. Veder zorg ik zelf voor de kids. Heb ik me dochter gewoon les gegeven. Doe dit met liefde zo als elke mama. 


5) ben jij nooit bang? Ja zeker wel. Ben bij elk pijntje bang dat het terug is. Bel vaak de dokter. Die worden vast gek van me haha. Je moet er een weg in vinden en vertrouwen in de dokters en in je zelf. Soms een schop onder me kont nodig van me zelf en dan sta ik weer recht op. 


6) hoe zie jij je toekomst met bloggen?

Zeer goed  heb super leuke acties. Leuke volgers het loopt gewoon goed nooit verwacht.Hoop dit zo te kunnen blijven doen en meer volgers te kunnen krijgen. Uit breiden met filmpjes en pot-cast. 

7)heb je nog een kinderwens? En kan dat nog? Hadden we wel. Maar is niet slim en ik denk aan me gezondheid en heb al twee mooie kids. En daar gaat het om! 


8)werk je gewoon nog?

Heb tussen door zeker gewerkt. En mis het enorm. Nu alleen niet slim. Ik ben natuurlijk erg zwak en corona krijgen is echt geen slim idee. In overleg zit ik voorlopig thuis. Maar heb een zorg hart en wil onwijs graag helpen.

9)waarom zien we jou man amper tot nooit? Zijn jullie uit elkaar? Deze vraag kreeg ik heel vaak. Wij zijn zeer zeker niet uit elkaar. Mijn man houdt hier niet zo van. En dat acpteer ik. Soms zijn er fotos waar je hem beetje op ziet en dat is oke. 


10)volg je al sinds de geboorte van je zoontje. Wat heeft hij percies? Ons zoontje is met 37 weken gehaald. Daarna is hij een enorme huil baby geworden lag vaak in het ziekenhuis. Luan ze nieren zijn niet 100 procent en dat komt omdat die een ziekte heeft aan ze nieren. Hij slikt hier dagelijks medicatie voor. En dit zal heel ze leven zo blijven. We hebben hier een weg in gevonden. Ook is die allergisch voor veel voedsel zoals: ei melk noten. Hier zal ik nog een keer een blog over schrijven.

 

Dit waren tien vragen voor deze week. Volgende week andere tien vragen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne lopes
2 maanden geleden

Je bent zo eerlijk en oprecht en dat is fijn aan jou. ❤️🌼

Rilana
2 maanden geleden

Zo mooi dat je zo positief ben over je blog. En daarom volgen mensen je graag. Je strijdt door, hoop ook wel dat is wel eens flink mopperd 🤭❤️

Cblogt
2 maanden geleden

Haha ik kan goed mopperen hoor!

Denise
2 maanden geleden

Aaaah wanneer zit mijn vraag er bij? 🤔

Desiree
2 maanden geleden

Jammer dat je dit vraag anders stel dan dat die was. Ik denk dat je zoontje niet 100 procent is. En daar kan je eerlijk over zijn. Hij loopt met alles achter. Is geen blog voor nodig maar eerlijkheid. No respect hier voor!

Cblogt
2 maanden geleden

Dat je het op kleine dingen die je ziet al samenvat zegt meer over jezelf. Fijne dag desiree 🍀🌼