Dag opa

Gepubliceerd op 14 mei 2020 om 19:14

Iemand verliezen is nooit leuk. Maak niet uit welke dag het is. Hoe oud die gene is. Het is vreselijk. Tot heden nooit mee gemaakt binnen me eigen familie. Tot 12 mei 2020. Nu is die een mooie ster en denk ik altijd aan hem.

 

Mijn opa was een grote lol broek. Had lol met iedereen en genoot van het leven. Van eten van de natuur en van muziek. Hij was al 64 jaar samen met me oma. En die twee waren onafscheidelijk van elkaar. En nu zijn ze uit elkaar. Dat maakt me verdrietig. 

 

Iedereen maak dit helaas mee. Maar wis niet dat diet zo pijn deed. Hele dag spook die door me hoofd. Waar is die nou? Kan niet even naar hem toe en ze oorlog verhalen aan horen. Het verhaal had ik zo vaak aangehoord en nu ga ik het verhaal missen.

 

Hij wilde nog zo graag maar ze lichaam kon niet meer. Tot het laatste moment was er iemand bij hem. De kinderen hebben een mooie tekening voor hem gemaakt. En een knuffeltje staat in ze kist.' Opa we gaan je missen'. Luan beseft het nog niet. Daar is die nog te klein voor. Maar mila wel ' opa sterretje'. We hebben uitgelegd dat je opa savonds kan zien als het donker is. Als een mooie ster. Opa waakt over ons en lacht naar ons. Maandag 18 mei moeten we afscheid nemen. Dan wordt Luan 3 jaar. Heel dubbel en heel pijnelijk.

 

Dag lieve opa,
Altijd zal je in me gedachte zitten.
Je was me opa maar ook me maat.
We gaan je missen 🖤
Geniet boven veder.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne lopes
2 maanden geleden

Kippevel moment
Sterkte lieverd 😘

Melissa
2 maanden geleden

Dag lieverd,
Het is vreselijk om iemand te verliezen. En ik merk aan alles dat je heel veel zeer doet. Haal herinderingen op. Neem op jou manier afscheid. Eet de dingen die die lekker vondt.

Dikke kus
Wij denken maandag aan je 💙

Rilanadelica@hotmail.com
2 maanden geleden

Wat heb je dit mooi geschreven.
Heel veel sterkte

Liefs

Denise
2 maanden geleden

Mooi geschreven. Tranen in me ogen.
Dit kan jij 🍀
Veel sterkte dikke knuf

Kimberley
2 maanden geleden

De hemel is weer een mooie ster rijker.
Veel sterkte 🖤🖤

Saskia
2 maanden geleden

Heel veel sterkte

Liefs