Dag amy

Gepubliceerd op 22 mei 2020 om 09:58

Een huisdier hebben. Ja dat ben ik altijd gewend. En ik kan eigenlijk niet zonder. Ik vertel je in deze blog over hoe en wat.

 

 

Ja ik hou van dieren. Eigenlijk hou ik van honden. Niet alle honden, maar ik ben gek op honden. Wij hadden ook een hond zoals de meeste weten. Ze heten Amy en was een blonde Labrador.

 

Amy hebben wij zondag in moeten laten slapen. Amy werd erg ziek. En kozen er voor om haar rust te geven. Ze zag niets meer en liep over al tegen aan.

 

Heel me leven hebben wij honden gehad. En nu zit ik zonder hond. Geen getik meer op der vloer. En niet drie keer naar buiten per dag. Wat mis ik dit. Wis niet dat dit zo voelde.

 

Vroeger hebben we dit ook gehad. Maar amy was de eerste hond van mij en me man. Ze kwam uit Roemenië. Ze was ook ouder dan ze zeide. Dat merkte wel al snel. Amy was lief en zacht. Ze vondt alles prima en genoot van alles. Ze was een trouw enthousiast dier. En wat mis ik die nagels op me vloer.

 

En nieuwe hond. Ja spookt door me hoofd. Maar die kan amy niet vervangen. Wil geen nieuwe hond maar wil amy. De kinderen missen haar ook. De jongste bleef der zoeken en snapte er niets van.

 

Gisteren hebben we een wensballon afgestoken. En hebben we afscheid van onze lieve viervoeter genomen. Dag lieve amy 🖤

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne lopes
een maand geleden

Een hond verliezen is net zo zwaar als een mens. Stilte in huis en om je heen
. Een goede hond is gewoon je vriend. 💜🖤