Geboorte kaartjes tips

Gepubliceerd op 23 mei 2020 om 09:00

Jeeeh je bent zwanger. En je bent aan geboorte kaartjes bezig. Dat is best een moeilijke taak. Hoe vaak ik hier wel niet mee bezig ben geweest. Uit ervaring kan ik zeggen dat het belangrijk is dat moeders even haar rust pakt vlak na de geboorte. En natuurlijk wil iedereen zo snel mogelijk de kleine bewonderen. Met een lief zinnetje kan je familie, vrienden en kennissen informeren welke rusttijden jullie willen hanteren. Ben je op zoek naar leuke rijmpjes om je geboortekaart af te sluiten? Geen zorgen. Cblogt deelt graag wat leuke zinnetjes met jullie.

 


Wil je mij voelen, zien, ruiken en horen,
leuk als je komt, graag even bellen van tevoren.

 

Hierbij nodigen wij u uit
Kom eens kijken naar onze kleine spruit. 

 

Ik moet even bijkomen van mijn geboorte avontuur
Mam en ik slapen van 12.00 tot 15.00 uur. 

 

Ik moet even bijkomen van mijn geboorte avontuur
Mam en ik slapen van 12.00 tot 15.00 uur. 

 

Kraamvisite is dolle pret
Maar tussen 12 - 15 uur
duiken wij toch even in bed

 

Wil je mijn mooie zusje komen bekijken.
Graag eerst even naar je telefoon reiken.

 

Van 13.00 tot 15.00 speel ik geen modelletje,
wij geven dan niet thuis, ook niet voor uw belletje.

 

Van 13 tot 15 uur is de tijd,
die mama geheel aan mij wijdt.

 

Nora en mama rusten van twaalf tot twee
en na tienen doet ook papa mee!

 

Tussen 12 en 15 uur lig ik met mama te slapen
en na 21 uur begint ook papa te gapen. 

 

Wil je me teentjes even tellen? Doe papa of mama dan even eerst bellen.

 

Wil je me even zien? Liefst van 9 tot tien. 

 

Zulke zinnetjes doen namelijk wonderen. Het is best prettig als er zulke zinnetjes opstaan. Zodat je goed je grenzen aan kan geven. Welke zinnetjes gebruikte jullie?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.