Review : roller met olie (*)

Gepubliceerd op 25 mei 2020 om 16:08

Laatste tijd zie je op facebook en instagram heel veel klein schalige bedrijfje voorbij komen met olieen en van die gave houders. De olieen heb je in je verschillende soorten geuren en maten. Ik kwam in gesprek voor een samenwerking. Die dag dat ik het in huis kreeg was ons zoontje geopereerd aan ze voet. Ze voet was gebroken. Na een paar dagen in het gips moes er toch een operatie komen. Hij had al dagen niet geslapen. Deze blog is in samenwerking met oils4happiness (*). 

 

 

Toen hij thuis kwam was het super leuke pakketje binnen met de rollers. De ene had ze gemaakt voor benauwdheid (vrij ademen). En de andere voor nachtrust. 's avond even met de roller onder ze goede voet gedaan. En je raad het al hij sliep! Hij was rustig en hij heeft een lange nacht gemaakt. Je merkte al snel dat dit effect had. Hij werd rustig en relax. Aan mezelf merkte ik na paar x gebruikt te hebben dat ik niet meer zonder wil. De effect was zeker te merken. Ik ben heel enthousiast. 

 

 

De rollers kreeg ik in de kleur roze. Is makelijk mee te nemen. En je kan zelf de geur uitzoeken. Je kan de olieen natuurlijk ook op andere manieren gebruiken. Zoals in een difuser deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten maten en houders. Ik hou zelf erg van geurtjes. Maar ben wel veranderbaar de ene keer vindt ik dit heerlijk en de andere keer dat. En daarom is dit super fijn. Je kan roller bestellen met olie er in. Maar je kan ook losse flesjes bestellen. Als je net begint is een starters kit helemaal geweldig. Daar zit een houder bij en verschillende geuren. Je kan dan ondekken waar je van houdt en wat je wil! 

 

 

Het geef je huis een heerlijke geur en zweer. En het heeft ook nog een functie. Elke geur staat ergens voor. De ene geeft je vrije adem en de andere betere nacht rust. Ze heeft hier goede ervaring en weet percies wat ze voor je nodig heeft. Ze legt je graag dingen uit. En beantwoord de vragen snel. Ze heeft mij zeer goed geholpen en daar ben ik blij mee.

 

 

Binnenkort komt er zeker meer bij ons thuis te staan. Elke keer kijk ik er naar en denk ik ja dat wil ik hebben. Ben helemaal verliefd er op. Ben jij ook nieuwsgierig en wil je meer weten of bestellen! Stuur haar dan even een berichtje (klik hier). Noem de code charblogt en bij aanschaf van een starterkit krijg je een gratis flesje er bij. Is dat niet gaaf?

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne lopes
2 maanden geleden

Haha je maakt ons arm. Lijk me geweldig! Ik ga is koekeloeren

Remona
2 maanden geleden

Ik ben echt fan van zulke olie. En raad iedereen aan om wat te bestellen!

Rilanadelica@hotmail.com
2 maanden geleden

Jaaaa heb al rond gekeken. Ik ga zeker van weekend bestellen. Helpt het ook tegen jeuk?

Jasper
2 maanden geleden

Ze heeft een heerlijke blogger aan de haak geslagen. Wat vertel je dit toch heerlijk. Maar alleen die twee rollers gekregen met jou bereik? Das niet best ik hoop dat de eigenaar van deze shop beseft heeft hoe geweldig je bent.

Topper mail je snel weer.

Rebec
2 maanden geleden

Oe eindelijk een goede review met de waarheid. Ze staat op me lijstje om te bestellen. Alleen de starters kid heb ik al. Los olie flesjes kan ook toch?

X

Ada
2 maanden geleden

Klinkt heerlijk. Waar kan ik kijken voor de houders?

Ben en thea
2 maanden geleden

O heerlijk c blogt hou hier echt van. Ga der zeker berichten voor meer informatie. Liefs Thea

Cynthia Oils4Happiness
2 maanden geleden

Hoi allemaal, wat een enthousiastmešŸ˜Š Jullie kunnen mij een berichtje op fb of insta sturen voor meer info. Losse rollers, en flesjes zijn zeker te koop. En zeker is Char een hele leuke blogger dat gaat zeker goed komen, er gaan nog meer producten volgenšŸ˜‰.

Volg mijn account Oils4Happiness