Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt: Cblogt. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer. Ondanks mijn zorgvuldigheid is het mogelijk dat een gepubliceerd artikel feitelijke onjuistheden bevat of onvolledig is. Hoewel ik zulke gevallen betreur, kan aan de inhoud van cblogt geen enkele rechten ontleend worden en is ondergetekende dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van cblogt. Ook is het goed om je er op te wijzen dat cblogt niet verantwoordelijk is voor de inhoud van de websites waar ik naar verwijs en/of link. Heb je vragen over dit stukje of is er iets niet duidelijk neem dan contact op. 

Auteursrechten

Alle inhoud van cblogt is zelf geschreven, ook de foto’s zijn zelfgemaakt, tenzij anders vermeld. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en/of foto’s is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Charlotte eigenaar van cblogt. Voor toestemming en de geldende voorwaarden kun je hier contact opnemen met mij. 

 

Reageren

Het is voor iedereen mogelijk om onder een artikel op cblogt te reageren. Iedere reactie wordt geplaatst, tenzij deze aanstootgevend, niet respectvol, discriminerend en/of bedreigend is, dan kan het zijn dat ik deze per direct verwijderd. Hier wordt je dan ook op aangesproken en in erge gevallen stappen ondernomen. 

Ongewenste reclame of verwijzingen met commerciële doeleinden in de reacties op mijn blog, worden verwijderd of aangepast. Wil je reclame maken op mijn website? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Via contact pagina of via mail.

Samenwerkingen

Op cblogt kun je gesponsorde blogs tegenkomen. Dat betekent dat ik een vergoeding of product heb ontvangen in ruil voor het artikel. Dit zal ik altijd in het artikel melden als het een samenwerking is. 

Affiliate links

Bij het schrijven van artikelen plaats ik vaak een relevante link. Dit kan een affiliate link zijn. Dit houdt in dat als jij op de link klik die ik plaats en/of een aankoop doet, ik daar een kleine vergoeding voor ontvang van de betreffende webshop. Belangrijk om te weten: het kost jou niets extra. 

Bedankt voor het stuk te lezen. Is er iets niet duidelijk of wil je iets weten. Mailen of contact opnemen mag altijd. Ik streef er na om binnen 24 uur contact met je op te nemen.

 

Liefs cblogt