Wie ben ik? 

 

Mijn naam is Danielle (25 jaar) en getrouwd met mijn man Etienne. Samen hebben wij een dochter Maeven (2.5 jaar). Ik ben een thuisblijf mama waar ik ontzettend van geniet maar ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging! Bloggen lijkt mij super leuk en omdat ik midden in een scheiding zit heb ik binnenkort genoeg om over te schrijven. Verder houd ik van alles wat te maken heeft met het moederschap, lifestyle, fashion, food. Ben je benieuwd naar ons? Volg mij gerust op Instagram: mama.van.maeven en hopelijk verschijnt er snel een nieuwe blog. Ik ben een vaste blogger van cblogt.nl

 

Liefs Danielle


Hoi allemaal, mijn naam is Melissa en ik ben 30 jaar. Ik ben een alleenstaande gescheiden moeder, met 2 wolkjes van kinderen. De eerste is Hailey, 8 jaar. De 2e is Noah van 7.

Zij zitten beiden op een andere school. Noah heeft namelijk een Taal Ontwikkelings Stoornis, ookwel TOS genoemd, en zit daarom op cluster 2 onderwijs. Ook is er mogelijk sprake van autisme, waar we op dit moment voor in onderzoek zijn.
Hailey zit op het regulier. Beide kinderen hebben hun eigen challenges in hun leerproces, dus daar ben ik als moeder altijd veel mee bezig.

Ze zitten op zwemles, ballet en judo.

Zelf werk ik parttime bij een evenementenlocatie, en heb ik een achtergrond in de kinderopvang en jeugdzorg.

Ons leven is voornamelijk ingericht op de kinderen, dat is de eerste lijdraad. Daarna komt werk, en daarna komt het inplannen van rustmomenten e.d. Pas daarna komt familie/vrienden enz.
Het leven van een moeder kan soms erg hectisch zijn, en ik waak er voor om overspannen te raken of mijn kinderen te overvragen.

Ik denk dat met mijn ervaring, brede kijk op de wereld en het moederschap, ik met mijn blogs wat meer inzicht kan geven in wat mijn kids meemaken en wat dat betekend voor het gezin.

Veel liefs