Op cblogt.nl schrijf ik over mijn leven als jonge moeder, fashion, de laatste trends, food, lifestyle, zwangerschap en gezondheid. Ook doe ik samenwerkingen. Vol trots en passie werk ik aan mijn blog. Ik sta nooit stil en verwelkom je iedere dag met je dagelijkse dosis ‘charblogt’. Deze blog wordt met passie liefde een doos humor gerund door charlotte.

 

Wie ben ik? 

Charlotte (28) jaar oud. Getrouwd met een ondeugende lieve man. Moeder van twee kindjes Mila (5) en Luan (2). In dagelijkse leven zuster met hart en nieren. Bloggen is een hele grote hobby. Hou er van om me vingers heen en weer te bewegen en me hoofd te legen.  Helaas is er ook wat minder in me leven en draag ik sinds april 2019 de ziekte (k). In me blogs deel ik hier meer over. Ik deel me verhalen over wat er allemaal gebeurd en hoe ik me voel. Ook wil ik mama's waarschuwen en taboe's onderbreken. Me moto is geniet van alles om je heen zo lang je kan. 

 

Cblogt is dagelijks actief met verschillende soorten blogs. Als je een samenwerking wil kan je via ''kopje'''contact met me opnemen niet via Instagram. Wil je iets anders weten , vragen mag altijd!

 

 

Rating: 2.8333333333333 sterren
6 stemmen